Oana & Mihai

Oana & Mihai

Am avut onoarea de a fi fotograful unei nunti superbe care a avut loc la Palatul Mogosoaia din Bucuresti. Aceasta locatie impresionanta, construita in stil brancovenesc in secolul al XVII-lea, a oferit un decor perfect pentru aceasta zi speciala.

Ceremonia religioasa a avut loc in biserica palatului, unde mirii, Oana si Mihai, au schimbat juramintele lor de iubire i. Dupa ceremonie, toti invitatii au fost invitati sa se bucure de o receptie minunata in restaurantul palatului.

Decorul a fost absolut impresionant, creand o atmosfera romantica si eleganta. Bucataria a fost excelenta, cu mancaruri delicioase care au incantat toate gusturile.

Ca fotograf, am avut placerea de a captura toate momentele speciale ale acestei zile, de la emotiile si fericirea mirilor la divertismentul si bucuria invitatilor. Am avut ocazia sa imortalizez clipe de dragoste si pasiune intre Oana si Mihai, precum si momente de ras si voie buna intre familie si prieteni.

Cu siguranta, aceasta nunta a fost un eveniment memorabil pentru toti cei implicati, iar Palatul Mogosoaia a fost un cadru perfect pentru aceasta zi speciala. Felicitari Oana si Mihai pentru alegerea acestei locatii si pentru organizarea unei nunti atat de frumoase.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *