Ana und David

Ana und David

Am avut onoarea de a fi fotograful unei nunti superbe care a avut loc la Hotel Bielmann din Sanpetru, langa orasul Brasov. Aceasta locatie de vis, situat in mijlocul naturii, a oferit un decor perfect pentru aceasta zi speciala.

Ceremonia religioasa a avut loc la micuta dar frumoasa biserica din Sanpetru, unde mirii, Ana si David, au schimbat juramintele lor de iubire in f. Dupa ceremonie, toti invitatii au fost invitati sa se bucure de o receptie minunata la Hotelul Bielmann.

David, care este originar din Germania, a venit cu intreaga sa familie pentru aceasta ocazie speciala, iar invitatii au fost din diferite tari. Aceasta a adus o nota de diversitate si a creat o atmosfera de bucurie si veselie. Limba nu a fost o bariera pentru nimeni, toti au putut sa se bucure impreuna.

Ca fotograf, am avut placerea de a captura toate momentele speciale ale acestei zile, de la emotiile si fericirea mirilor la divertismentul si bucuria invitatilor. Am avut ocazia sa imortalizez clipe de dragoste si pasiune intre Ana si David, precum si momente de ras si voie buna intre familie si prieteni.

Cu siguranta, aceasta nunta a fost un eveniment memorabil pentru toti cei implicati, iar Hotel Bielmann a fost un cadru perfect pentru aceasta zi speciala. Felicitari Ana si David pentru alegerea acestei locatii si pentru organizarea unei nunti atat de frumoase, cu o atmosfera de bucurie si veselie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *